středa 14. září 2016

VDANÁ POTVORA

Anotace:

Věštkyně ze sousedství předpověděla Milušce setkání se třemi osudovými muži. A od toho okamžiku skutečně potkává nejrůznější muže, kteří vypadají jako potencionální partneři. Problém je však v tom, že Miluška je vidí všude… Kdo se stane tím pravým? Učitel angličtiny, ženatý soused, náhodný známý z parku nebo snad muž, jehož poznala v době, kdy se ztratila cestou na volbu kočičí Miss?

Autor:              Petra Nachtmanová
Nakladatel:      Moba
Rok vydání:     07/2016
Počet stran:      264
Vazba:              Pevná



Obsah knihy:



Miluška, devětadvacet let, svobodná, bezdětná, hledá manžela. Žije sama a pomaličku nastal čas, změnit svůj život, pracuje ve firmě, která prodává granule pro kočky a psy. Její šéf má občas šílené nápady  a rozhodne se podnik rozšířit přes hranice. Pro Milušku to znamená nové jazykové kurzy angličtiny.

Její sousedka (cikánka, jak se sama nazývá) předpoví Milušce, hned tři muže, tři kandidáty na manželství a kdyby to náhodou nevyšlo, dohodí svého synovce Pavla. Miluška se toho docela rychle chytí a všude kam se pohne vidí potencionální nápadníky. Ne vždycky však lov dopadne dobře, narazí na nudistu, nebo na magora, kterej čeká, až spadne letadlo s jeho nevěrnou ženou.

Nepřestává doufat, že se někde ten pravý ukrývá a opravdu, jenže teď musí poznat, kdo to je.

"Vdaná zoufalka z přízemí mi pěkně zamotala milostné a svatební plány! Vlastně nejde o žádnou zoufalku, ale o pořádnou potvoru. Nemýlím se. Obývám páté patro stejného domu a přímý střet s realitou mne dostal do stavu bohyně pomsty."



Moje hodnocení:



Už po přečtení anotace je asi každému jasné, že se jedná o humorný román určený hlavně pro ženy. Miluška je vesměs komická postava, která se snaží uspořádat život. Začíná pomalu toužit po miminku a milujícím manželovi. Ale najít toho pravého, není zrovna lehký úkol.

Celý příběh je okrášlen vtipnými příhodami psů a koček a když se k tomu přidá Vladěna a její pes Bulík, budete brečet smíchy.

"Jo jo. Váhání odhání muže od zasněných žen. Chlapi potřebují jasné pokyny. "Chci se vdávat!" zařvala nejspíš hlasitě potvora a dostala svatební obřad se vší parádou."

Vdaná potvora se musí brát s nadhledem a s chutí se smát. Je to přesně typ knihy, kde vás okamžitě zaujme první odstavec a budete muset číst a číst, dokud nenajdete vhodného manžela. Budete si představovat nápadníky, budete jí radit a budete se smát jejím zvláštním trapasům.

Od Petry Nachtmanové je tohle moje třetí kniha, všechny jsou vtipné, všechny mají spád, ale Vdaná potvora se momentálně dostala mezi TOP, už se moc těším, až autorce vyjde další kniha s názvem Zaťukej mi na srdce.





HODNOCENÍ             5/5


Děkuji spisovatelce PETŘE NACHTMANOVÉ za poskytnutí recenzního výtisku, vážím si toho.

Knihu zakoupíte ZDE. 

Žádné komentáře:

Okomentovat